budapest parlament3

A MADEIRA Idegenforgalmi és Kereskedelmi Kft 1989-ben alakult, 1995 óta törzstagja a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának.

A Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal által vezetett hatósági nyilvántartási szám: R-00741/1993/1999

A MADEIRA Idegenforgalmi és Kereskedelmi Kft jogosult az un. ADS egyezmény alapján érkező kínai turista csoportok fogadására és vízumoztatására.

Fő profil:

  • Idegenforgalmi kiadványok megjelentetése
  • Teljes körű utazásszervezés (kiutaztatás, beutaztatás)
  • Szálláshely szolgáltatás
  • Előadások és rendezvények szervezése
  • Ingatlan forgalmazás és közvetítés

A MADEIRA Idegenforgalmi és Kereskedelmi Kft saját tulajdonú balatoni vendégháza, a BALATON ART Holiday House & Apartman ( 8636 Balatonszemes Petőfi Sándor utca 21-23 ).

A több mint 25 éves nemzetközi idegenforgalmi üzleti tapasztalat és a külföldi partnercégek biztonságos hátteret nyújtanak az idegenforgalmi szolgáltatások professzionális helyi lebonyolításához.

Kérjük látogasson el Referencia oldalunkra!

A több mint 25 éves nemzetközi idegenforgalmi üzleti tapasztalat és a külföldi partnercégek biztonságos hátteret nyújtanak az idegenforgalmi szolgáltatások professzionális helyi lebonyolításához.

A MADEIRA Idegenforgalmi és Kereskedelmi Kft. megbízható helyi partnere a külföldi utazási irodáknak , tour-operatorok-nak , közép-európai , főként magyarországi , beutazó csoportjaik idegenforgalmi és szakmai programjainak professzionális helyi leszervezésében és lebonyolításában.

A cég ügyvezetője jogi egyetemi és menedzseri diplomával , idegenforgalmi , ingatlan értékbecslői és ingatlanközvetítői szakvizsgával rendelkezik.

Kiutaztatás

Ügyfélkör: 35 - 65 év közötti szakemberek, vezetők, üzletemberek
Területi megosztás:
80 % vidéki városokból, 20% Budapestről
Uticélok:
nemzetközi szakkiállítás látogatás, gyárlátogatás és gépvásárlás

Beutaztatás

Ügyfélkör: 35 – 85 év közötti utazók
Uticélok: városlátogatás, szakmai- és incentív utazás, gyógyfürdő kúra, körutazás világörökségi helyszínekre, Budapest-Balaton-Hévíz körutazás
Ugrás a lap tetejére!