nemzetkozi fejlec2

Nemzetközi szakkiállítások

A www.businesstourism.eu weboldal azzal a céllal jött létre, hogy felhívja a figyelmet a jelentős nemzetközi szakkiállításokra, tájékoztatást nyújtson a szakkiállítási időpontokról, a kiállítási termékcsoportokról, a vásárszervezők elérhetőségeiről , egyéni és csoportos utazásokat ajánl .

A nemzetközi szakkiállítások összeállítás - a teljesség igénye nélkül - a 2012 I.1- től megrendezésre kerülő jelentős nemzetközi szakkiállításokat tartalmazza, a kiállítási termékcsoportok, időpont,ország - magyar nyelvű, a nemzetközi szakkiállítások -angol nyelvű, megjelölésével. Az összeállítás az üzleti tapasztalataink szerint legkeresettebb szakmai kiállításokat tartalmazza, a teljesség igénye nélkül.

A nemzetközi szakkiállítások összeállításánál a minőség és nem a mennyiség volt a fő szempont.

A vásárrendezőségnek jogában áll , előzetes bejelentés nélkül, módosítani, törölni a meghirdetett szakkiállításokat. Ezért Utazási szándék esetén célszerű ellenőrizni a választott vásári időpontokat .

nemz szakkial kep

Miért érdemes nemzetközi szakkiállításokon kiállítóként vagy vásárlátogatóként részt venni ?

· Egy időben és egy kiállítási területen találkozhat a világ különböző országaiból érkező , XXI.századi csúcstechnikát bemutató nemzetközi szakmai kiállítókkal , befektetőkkel .

· Több száz potenciális üzleti partner közül választhat , miközben egy költséggel , csak egy helyre kell elutazni .

 

Ugrás a lap tetejére!