erdekes hotel

Buborék hotelek

A buborékház, a buborékhotelek „atyja".

Buborékház a Francia Riviérán, Théoule-sur-Mer–ben , Cannes-tól 10 km távolságra épült.

Az 1970–es években egy magyar származású tervező megálmodott egy házat mely külső és belső megjelenésével is kivívta a mesébe illő elnevezést. Az 1920-ban született építész, Antti Lovag azóta már világhírt szerzett és futurisztikus épülettervével beírta magát a történelembe.A szappanbuborékok mintájára elképesztő építészeti megoldások születtek és az álomszerű ház 1989-re valósággá vált. A méltán híres és nagy érdeklődésre számot tartó épület a franciaországi Cannes-ban, a Cote d'Azur-on található.

elso masodik

A különleges tervek alapján készült belső terek meghökkentő, ámde otthonos lakrészeket eredményeztek. Az adatok: közel 1300 négyzetméter, a nappali egyben egy 500 férőhelyes amfiteátrum. Panorámás társalgóval és 10 lakosztállyal is rendelkezik. A kert és a medencék 8500 négyzetméteren terülnek el. Összesen 28 kerek szoba van benne. A ház jelenleg Pierre Cardin divattervező tulajdonában van. A komplexumban rengeteg exkluzív partyt rendeznek.
Forrás www.bigg.hu Fotók:designrulz.com

Pierre Cardin, költői szavakkal - égi paradicsom földi megnyilvánulásának pici szegleteként és az organikus, élő művészet szentélyeként - jellemezte házát .

A Dior divatház, 'Cruise 2016' kollekcióját Pierre Cardin extravagáns, futurisztikus "Bubble Palace" néven ismertté vált, tengerparti luxus villájában mutatta be. A ház különleges buborék szerkezete, a szökőkutakkal ,tavakkal díszített 8.500 m2-es parkosított birtok és a lenyűgöző tengerparti kilátás tökéletes helyszín és háttér volt a divatfotózáshoz és a 2016-os kollekció bemutatójához.

 

Buborék hotelek

casabubble Továbbgondolva a buborékház ötletét , a francia Pierre-Stéphane Dumas nevéhez fűződik az első buborék "hotel" megalkotása. A buborék hotelek több változatban készülnek, a „ ChristalBubble " teljesen átlátszó, a „ BubbleDrop" pedig egy fára szerelt változat. Ajánlott azoknak, akik megunták a sátorozást, az uniformizált szállodák egyforma szolgáltatásait és egy felejthetetlen éjszakára vágynak egy összkomfortos buborékban . A buborékok fa padlóval készülnek és a káros UV sugárzás ellen is védelmet nyújtanak , újrahasznosított, környezetbarát anyagok felhasználásával készülnek.
www.casabubble.com

Bubble-tree-1

Buborék hotelek várják a különleges szálláshely keresőket a mezőn, az erdőben és a tengerparton . Közel a természethez és a csillagokhoz. Felejthetetlen éjszaka lesz! www.bubbletree.fr

 

Ugrás a lap tetejére!