fooldal frankfurt

Termékbemutatók, előadások és szimpóziumok szervezése

Gyártók, importőrök, kereskedők részvételével, szimpóziummal egybekötött kül- és beltéri termékbemutatók szervezése, balatoni helyszínnel. Nádból fonott és rattan kerti garnitúrák, napernyők és kerti bútor kiegészítők bemutatója .

pihenoagy 5936 best modern furniture rattan garden furniture modern outdoor furniture interior magazine

Előadások és szimpóziumok szervezése , balatoni helyszínnel.

Előadási témák :

meeting - Kék óceán stratégia avagy ki ne szeretne kitörni az árversenyből és konkurencia mentes övezetben eladni termékeit ? A kék óceán stratégia lényege, hogy teremtsünk új piacot termékeinknek, szolgáltatásainknak és ne pazaroljuk értékes energiánkat ádáz árversenyre. Az értékre és az innovációra koncentráljunk, miközben őrizzük meg lépéselőnyünket , hiszen egykori konkurenseink lesben állnak. Mire utolérnek, mi már tovább kell, hogy navigáljuk hajónkat az új lehetőségek felé a ' végtelen kék óceánon '. Ez a startégia névadója és egyben a siker titka .

- Az agrárinformatika dinamikus fejlődésnek indult. A gazdák már rájöttek, hogy a precíziós mezőgazdaságra való áttérés a jövő útja. A GPS technika alkalmazása új távlatokat nyit a mezőgazdaságban és a szőlőtermesztésben.

gps in precision agriculture 6

 

Tematikus művészeti kiállítások szervezése és helyszín biztosítása .

U t a z á s o k hangulatát idéző kortárs, főként figurális képzőművészeti alkotások bemutatása.

Art Exhibition tamil toszkana

Magyar tájak , városok és emberek megjelenítése a kortárs képzőművészeti alkotásokban .

 

Divatbemutatóhoz, fotózáshoz balatoni helyszín biztosítása .

Cégek divatbemutatóinak teljes körű leszervezése és lebonyolítása , ill. helyszín biztosítása divatfotózáshoz és cégek saját szervezésű eladással egybekötött divatbemutatóihoz .

korlatos kep manokennel fashion show 11

 

Ugrás a lap tetejére!