fooldal frankfurt

A MADEIRA Idegenforgalmi és Kereskedelmi Kft. a www.businesstourism.eu web oldalt új üzleti partnerkapcsolatok kiépítése, leendő és meglevő ügyfélköre tájékoztatása és a jelentős nemzetközi szakkiállítási információk közzététele céljából hozta létre.

A web oldal szerkezete , megjelenési formája , a szöveges és képi tartalom , hangtár tartalma , a web oldal tulajdonosának szellemi tulajdona , jogi védelem alatt áll ,

kivéve, ha más jogi vagy nem jogi személy szerzői joga kerül feltüntetésre . Pl. képeknél , közlésre átvett cikkek idézésénél .

A weboldal tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása , valamint eredeti vagy megváltoztatott formában , a tartalmi és formai alkotórészek részben vagy egészben történő adaptálása, másolása , közzététele , kereskedelmi és bármely más célú felhasználása , kizárólag a MADEIRA Idegenforgalmi és Kereskedelmi Kft ügyvezető igazgatójának , levélben eljuttatott előzetes írásbeli közlési engedélyével és az abban foglalt feltételek betartásával , valamint a forrás megjelölésével (www.businesstourism.eu) történhet.

A web oldalon a nyilvánosság tájékoztatása céljából elhelyezett közlések , adatok, tájékoztatók ( pl. utas-tájékoztató ) nem tekinthetők szerződési ajánlattételnek vagy szerződési ajánlat elfogadásának, ebből következően nem kötik a web oldal tulajdonosát.

Közölt adatok aktualizálása, pontossága

A web oldalon található információk , adatok tájékoztató jellegűek .

A web oldal tulajdonosa aktualizálja a honlapon közzétett információkat , adatokat , de azok esetleges pontatlanságáért , teljességéért, elírásért és a technikai jellegű hibákért nem vállal felelősséget .

A meghirdetett nemzetközi szakkiállításokkal kapcsolatos információkat

a vásárrendezőség honlapján a web oldal látogató ellenőrizheti. A vásárrendezőség bármikor törölheti , elhalaszthatja a meghirdetett vásárokat, eseményeket .

A MADEIRA Idegenforgalmi és Kereskedelmi Kft mindent megtesz azért, hogy a web oldalon elérhető információk pontosak és teljesek legyenek , de felelősséget nem vállal a web oldalon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért, károkért. A web oldal tulajdonos a honlap hasz- nálata során a web oldal látogatónál keletkezett károk vonatkozásában kizárja a kártalanítási , kártérítési igényt és jogi utat .

Változtatás joga

A web oldal tulajdonos fenntartja a jogot , hogy a web oldal tartalmát részben vagy egészben , előzetes értesítés nélkül , bármikor megváltoztassa.

( Pl.: Ár vagy program változtatás joga )

Linkek

A web oldal tulajdonosa kizárja felelősségét a web oldalon elhelyezett linkekkel hivatkozott 3.fél által fenntartott külső oldalak tartalmáért ,

a web oldalon hivatkozott más web oldalak elérhetőségéért , tartalmáért (pl. vásárrendezőségek) , más honlap tulajdonosok titoktartási és adatkezelési gyakorlatáért . A tájékoztatások és információ közlések nem értelmezhetők a MADEIRA Idegenforgalmi és Kereskedelmi Kft tartalmi jóváhagyásaként, ajánlásaként.

Adatvédelem

A web szerver rögzíti és tárolja a web oldal alábbi adatait , amelynek célja látogatottsági statisztikai elemzések készítése , a web oldal biztonságos működésének ellenőrzése , a web oldalt sértő ,veszélyeztető jogellenes külső támadások felderítése, kivédése, elhárítása.

A látogató számítógépéről rögzített adatok : IP cím, böngésző típusa, számítógép operációs rendszere, látogatás időpontja és időtartama.

Ezek az adatok nem minősülnek személyes adatoknak.

A látogató személyes adatai

A web oldal tulajdonosa a regisztrált látogatók személyes adatait az adatvédelemmel kapcsolatos jogszabályokban foglalt rendelkezések

betartásával , tárolja és használja , egyben kötelezettséget vállal arra, hogy az adatokat harmadik fél részére nem szolgáltatja ki . A látogató az adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a web oldal tulajdonosa üzleti ajánlatokkal megkereshesse . A regisztrált látogató (adattulajdonos) az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérheti nyilvántartott adatai módosítását , törlését.

Ügyfeleink személyes adatai ,utazáson való részvétel

A web oldal tulajdonosa kötelezettséget vállal arra , hogy az utazáson résztvevő ügyfelek nevét, személyes adatait harmadik fél számára nem adja át , kivéve , ha az utazás megvalósulásához , lebonyolításához ez szükséges (pl. utasbiztosítás , utas lista határátlépésnél, légitársaságnak, szállodának szobabeosztás , külföldi szakmai programok esetén a fogadó fél és helyi magyar külképviselet részére ), hatósági hivatalok felé ( pl. USA vámhatóság ) , törvényi előírás, rendelkezés esetén és ha az ügyfél az utazási szerződésben másként nem rendelkezik.

Az adatvédelemmel kapcsolatos hivatkozott törvények:

2011.évi CXII. tv. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

2001.évi CVIII.tv

Elektronikus kiskereskedelmi szolgáltatások valamint információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló tv. és rendelkezése.

1995.évi CXIX.tv

A kutatás és közvetlen üzletszerzés céljait szolgáló név-és lakcímadatok kezeléséről szóló tv. és rendelkezése

1992.évi LXIII.tv.

Személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló tv. és rendelkezése.


Ugrás a lap tetejére!