madeira fejlec

Madeira szigete az Atlanti - óceán gyöngyszeme

Ismerkedjen meg a szubtrópusi paradicsommal fesztiválok idején!

Madeira szigete, az Atlanti-óceán gyöngyszeme különleges programokkal várja az örök tavasz vulkanikus szigetére látogatókat.


Februárban válassza a karneváli utazást Funchalba – Áprilisban utazzon a Virág Fesztiválra - Júniusban ne mulassza el az Atlanti Fesztivált és a szombati tüzijátékot – Augusztus végén ajánljuk a Portói bor-túrát és a Madeira szigeteki Bor Fesztivált.

 

 

8 napos program fesztiválok idején

1.nap

Elutazás Lisszaboni átszállással Madeira szigetére.Gyalogos városnézés Funchal városközpontjában, felkeresik a piacot és a kikötőt.

2.nap

Félnapos program Funchal óvárosában , belépő a híres Botanikus kertbe . Borkóstoló és ismerkednek a madeira borok készítésével /Szent Ferenc borospince /.

 
3.nap

Churchill nyomdokain haladva kirándulás Funchalból , Camara De Lobos kis halászfalu érintésével a festői szépségű óceán-parti Porto Moniz - ba.

 

 
4.nap

Egésznapos kirándulás vadregényes tájakon az 1910 m magas Pico de Arieiro-hoz , majd a zsupfedeles faházairól híres , festői fekvésű Santana-ba . Programjuk része a madeirai kosárfonás központja , Camacha .
5.nap

Panoramikus kirándulás Pico dos Barcelos ( 335 m ) - Pico do Serrado kilátópont (1.095 m ) útvonalon, majd felkeresik az Apácák völgyét . Cherry Brandy kóstoló csoki pohárból ( „Ginja" ) majd utazás a Funchal városa fölé magasodó 550 méter magas Monte hegyre . IV.Károly magyar király madeirai számüzetésben , 34 évesen itt hunyt el , teste a monte-i Mária kegytemplom mellékkápolnájában nyugszik.

 
6.nap

Szabadprogram Funchal városában. A kivilágított Atlanti óceán parti város panorámája felejthetetlen emlék. Fesztivál program .

7.nap

Részvétel a fesztiváli forgatagban
8.nap

Reggeli után busztransfer a repülőtérre . Hazautazás Funchalból , Lisszaboni átszállással Budapestre.
Madeira szigetén 4 és 5 csillagos szállodákat ajánlunk, büfé reggelivel és büfé vacsorával. Egy alkalommal zenés folklór est tipikus madeirai étteremben. Az időpont, a csoport-létszám, a megrendelt szolgáltatások, szálloda kategória határozza meg a részvételi díjat.

Kérje kis csoportos ajánlatunkat.

Ugrás a lap tetejére!